Saturday , November 18 2017
Home / Album / Scooter – Scooter Forever

Scooter – Scooter Forever

Artist: Scooter
Label: Sheffield Tunes
Released: 01.09.2017
Type: Album
Style: Electronic, Electro, Hardstyle, dance

لينک دانلود مستقيم براي اعضاء سايت. همين الان عضو شويد

Download link:

CD1 – Scooter Forever (The Album)
1. Foreplay
2. In Rave We Trust
4. ID
5. Wall Of China (See The Light)
6. Shooting Stars (Move It To The Left)
7. When I’m Raving
8. Scooter Forever
9. As The Years Go By
10. Wild And Wicked
11. The Roof
12. Kiss Goodnight
13. Kill The Cat (Scooter & Dave202)
14. The Darkside
15. Always Look On The Bright Side Of Life

CD2 – Selected Rave Classics Reworked by Scooter
1. Universal Nation
2. Symmetry C
3. Unfuture
4. The First Rebirth
5. Sacred Cycles
6. Burning Phibes
7. Lost In Love
8. The House Of House
9. Lost In Space
10. Tales Of Mystery

Scooter Top Musics

Scooter Top Musics

Scooter – AC (2016)

Scooter – AC (2016)

Scooter – The Fifth Chapter (Deluxe Edition)

Scooter – The Fifth Chapter (Deluxe Edition)


  1. سلام.من عضو ویژه هم هستم اما آیگون دانلود نداره؟؟؟

  2. سلام. من عضوم چرا نمی تونم دانلود کنم؟؟

  3. Man albumo daram kheili musika ghashangan makhsosan cd 1

  4. سلام. همچنان لینک دانلود نیومده؟

  5. سلام متاسفانه یک مدت طولانی نبودم
    الان درج شد

    • متاسفم که انقدر پیگیر این آلبوم بودم، افتتضاحه و مزخرف و تمام تصورم نسبت به این گروه خوب، نابود شد. توصیه می کنم کسی اینو دانلود نکنه

  6. دمتون گرم خداقوت

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 7 =